Akmens zieds


http://lh4.ggpht.com/_rTRNCZVMPc0/TALOpqhD5AI/AAAAAAAAK3E/FIubIDJY8t0/s640/Akmens%20zieds%20%20800%20.jpg

(Mēģināju ielikt bildi, bet man to vairs neļauj - esot pārsniegta failu augšupielādes kvota. Interesanti būtu uzzināt, cik liela tā kvota bijusi, nekur tādu ciparu neesmu manījusi.) Neko darīt, nāksies lāpīties šādā veidā.

Tātad Akmens zieds. Akmens - tāpēc, ka kabašona vietā iemontēts neliels raibs akmentiņš, kuru atradu pogu kastē. Ziedlapiņas nevienādas taisīju speciāli.

Komentāri

ieva teica…
Žēl, ka bildi neatver. Bet fakts, ka bildēm ir kaut kāds limits, ir gana šokējošs. Pēc idejas viņiem vajadzētu piešķirt papildus apjomus par samaksu.
teolits teica…
Fotogrāfijas vajag pievienot ar radikāļa starpniecību, ievieto mazu bildīti, uz kuras uzkliksķinot tā palielinās. Laikam radikalim 7 links. Tad nekādas kvotas netiks pārkāptas.
Miumasknits teica…
Ieliku Picasas linku. Vismaz man atver.

Ieva! Pagaidām man neviens neko nepiedāvā, bet es arī neko nevaru samaksāt, jo man ir VISA Electron, ko neviens neņem pretī.

Olita! ??? Kas, lūdzu, ir radikālis? Es it kā liku bildes ar vismazāko izmēru... Varbūt man vajadzēja fotošopā visām nomainīt izmērus jau pirms ievietošanas? Pamazām es to varētu izdarīt...
Kā iespējams sazināties ar adminiem?
Baiba teica…
Ļoti feina ideja, man patīk tavs radošais "piegājiens".
Olita te noteikti domāja radikal.ru
Vismaz Osinkas forumā tā dara...bildes saliek Radikālī un pēc tam, tekstu rakstot, tikai iekopē linkus uz bildēm.